bayi 2 bulan kerap tidur

normal ke kalao macamtu? kiranya baby cuma bangun sekejup tuk menyusu n main sekejup then tidur je. malam pon jarang bangun 😅#pleasehelp #bantusharing

4 Balas

Baby sis 2 bulan berapa hari? Sama laa saya jugak anak 2bulan kadang siang susu main kejap tidur cuma tidur dia tak panjang sangat.

Sama dngn ank. Nk masuk 3 bulan dh. Tido je, kdang bngun susu, main skjap tido. Kdang ngamuk je nk tido. Lepas mandi lagi lah.

normal. its a good sign

normal.