Normal ke buang air besar keluar darah skli

Normal ke ibu mengandung ( 12 week ) bila buang air besar akan keluar darah , sy mmng susah sikit nk membuang#firstbaby

5 Balas

Haii… sis,. Biasanya kalu darah tidk normal dan start makan ubat tambah darah tu,.ada sesetengah yg akan mengalami sembelit dan bila paksa teran air besar tu akan keluar darah sebb luka… klu sis pergi klinik nanti sis jangn lupa bagi tau hal ini dngn dr ya… klu makin teruk lbih baik sis pgi saja mana2 klinik swasta/gov utk rawatan…😇

Time tak mengandung, berak keluar darah atau tak ?

xnormal sis .. elok jmpe doc ..

Better pergi hospital

xnormal la tu.