37week4day

Normal ke hamil besar ni sakit tepi bawa perut sebelah kiri..atau ni slh satu tanda2 bersalin.. #anakfrest

2 Balas

sy daa 2x sakit at tempat yg sama... first kne sebb kencing kotor admin ward 5hari... second kne pn kne kencing kotor jugk..naseb check at klinik swasta je doktor just bg antibiotics n serbuk ural.. alhamdulillah ok da

10mo ago

Sya gi hospital bukaan 2cm😁skrg Sya dah selamat melahirkan baby boy berat 2.73kg..37week6day🙏🥰

normal