Haid tak datang

Normal ke haid tak datang lepas 2 bulan bersalin? Saya fully bf baby

4 Balas

normal je . saya masa anak no 1 dah umur 1 tahun 7 bulan baru period . anak no 2 tak period langsung tahu2 dah dapat no 3 time tu umur dia 1 tahun 6 bulan . kalau full bf tak yah risau lah . okay 👍🏻

Normal. Sy cun2 after 3 months lps bersalin period, tp ada juga org after 6 months pn blm period lg. Normal je especially tgh breastfeed.

normal