Bayi 5 bulan

Normal ke die berak sehari 2-3 kali ? Kdg tu ciput jaa kdg bnyk skit ... Najis die mcm ni

Bayi 5 bulan
3 Balas

sme mcm baby sya.. dia berak cmni pekat.. berak nak kte skit sngat tdak jgak.. tpi dia pekat cm ni.. bau dia pon mcm2 kuat skit.. normal je.. baby sya pon berak cmni. stiap hri berak mcm ni.. kkdng sehari tk membuang. bsok dia buang bnyak skit dri biasa.. bby awak mnum susu fm or bf? kalau bf normal jr...

Ikut kebiasaan anak awak membuang. Selalu berapa kali sehari? Kalau anak saya 4x sehari. Jadi situasi anak awak ni normal untuk saya. Tapi kalau luar daripada kebiasaan tak normal. Boleh minta advise doktor ya

normal bg sy. anak sy 5 bln poo2 3-4 kali and warna najis and texture pun lbh krg

11mo ago

kalau sehari sekali je okay tak? tapi mmg stiap hri anak mbuang juga.. kdg sehari sekli , 2 hari sekali