Susu badan

Normal ke dh 30w masih belum keluar susu badan? Sebab saya #firstmom , sy tengok ada org seawal 16w dh keluar susu badan sikit sikit. Lagi pun saya full time housewife, klu ada rezeki planning nk fokus bagi susu badan je utk baby #komenygmurni

2 Balas

Sy kluar 16w cuma sblah je yg menitik. Lg sebelah xde pun. Tp mmg rse breast fuller. Jgn risau sis, lps bersalin kluar nnt cuma jgn picit boleh trigger contraction

Normal. Jangan cuba untuk picit. Sejurus bersalin akan keluar sendiri sebab dapat ransangan daripada baby.

1y ago

kalau cuci, bersihkan area nipple tu boleh kan?