Rasa cramp hamil 6 minggu

Normal ke cramp masa hamil 6 minggu?sy first mom masih x thu n ada keluar spotting coklat sikit.x byk sikit sgt.sy ada pegi klinik swasta scan tp x npk lg mybe masih kecik n doc bg ubat kuat rahim.balik dari scan sy terus rasa cramp balik mcm sengugut..#pleasehelp #bingung

2 Balas

sis cuba pantau dlu wt masa ni..rehat y ckup..minum air kosong bnyk n jgn stress.klau cramp tu semakin kuat smpai ganggu activity berserta dgn kuar ape2 mcm brownish y bnyk dgn darah sis kena ke hospital