Sakit perut

Normal ke bulan pertama pregnant kerap sakit perut. Rasa senak ya amat. Baru 4 minggu belum ke klinik. #ingintahu

4 Balas

Kalau bleeding pergi klinik sis sy bru je ptg tadi bleeding terus giy klinik pkul 6 buat tvs baby xnampak blik rmah dlm pkul 10 bby daa keluar 5w4d 😔 #babyfirst

Sy pun sama. 4 minggu & kerap senak. Selagi takde pendarah rasanya ok je. Cuma kena banyak bedrest.

1y ago

Ye. Angin kuat sgt sampai xtau nk buat apa dah

Alhamdulillah sy 6 weeks xde senak.. Cuma angin je la.. Bedrest dulu awk

Ada gastrik ke? Saya kalau senak tu selalunya sebab angin

1y ago

Ada gastrik. Baik. Terima kasih