4 bulan Pregnancy

Normal ke bru 4 bulan dah rasa baby menendang? kkdg rasa sehari byk kali dia menendang. Perut pun rasa ketat sangat 😅 lepas mkn lagi rasa ketat sampai mengah betul 😥 #firstbaby #ingintahu

4 Balas

normal sis, sy 17week dah. mkin dia mmbsar mkin dia kerap menendang, lgi2 bila kita lapar n lpas mkn. 🤭

lain orang lain pengalaman. possible je. 4 bulan tu dah ada kaki tangan

yee. sy tgh alami juga..kna makan kerap tapi sikit2

sy 15 week dh start rasa gerak2 perut

5mo ago

saya 15w lebih husb pegang kata dah rasa gerak tp saya tak rasa apa😂 dah 16w camtu baru saya pandai rasa sendiri. nak masuk 18w mmg kerap betul rasa dia tendang