Bayi 1 bulan 23 hari tidur lebih 3 jam

Hi, normal ke bayi 1 bulan 23 hari tidur 5 jam waktu malam? Siang tidur kejap kejap bangun nangis nak menyusu sahaja. Harini baru dia start tidur straight 5 jam. Sebelum ni paling lama 4 jam. Saya risau. Normal ke eh? #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Normal..biasanya kena kejutkan baby utk bg susu..baby dlm pantang biasa tidur masa berubah2 n akan berubah2 smpailah beberapa bulan..mmg kena kejut terutamanya kalau menyusu bdn. Ok je kalau dia tidur n mak xbengkak susu