2 bulan usia baby

Normal ke baby usia 2 bulan asik tidur ? Smpai kpla dah jdi flathead , cuba ajak main tapi lagi pilih tidur .. nk buat tummy time pun bru dpt buat brpa kali #SeriusTanya #bantusharing #firstmom

3 Balas

baby 2 bulan mmg still kuat tidur. anak saya 4bulan pun kuat tidur lg. jgn pakaikan bantal utk elakkan flathead. bg dia baring di permukaan tilam yg rata. nak bt tummy time pula tggu dia bangun, buat sebelum menyusu utk berapa sesi ok je. tp tu la biasa la baby kan mmg kuat tidur hihi

baby jangan bagi bantal, tidur mengiring gilir2 kiri kanan baru kepala tak flat