4bulan minum 2oz, normal ke

Normal ke baby sy 4bulan minum susu bdn 2oz sahaja, lagi 1jam setengah baru menyusu lgi?#ingintahu

2 Balas

normal je. ada org baby sampai 2tahun masih menyusu 2-2.5oz. susu ibu cepat hadam so normal untuk susu 1-1jam setengah

Klu kerap is normal. Tp better naikkan sbb it should be 3-4oz, gap 2-3hr dah sekarang.

2y ago

sy kalau pam mmg dpt 4oz tp bby nak mnm 2 oz je. selebihnya kdg2 terbuang..mcm mana nak srh bby mnm smp 3-4oz?