Tentang tido

Normal ke? Baby 6 bulan. Nangis dalam tido. Sekejap² nangis tapi mata pejam. Sebab apa ya? Cara menyelesaikan masalh?#bantusharing #seriusnanya

2 Balas

klu ank sy, kemungkinan bsr dia terlalu penat dan mengigau. so 2 jam sblm tidur sy tak bermain lasak / screen time sgt dgn anak..Dan sblm tidur sy urut bdn ank guna vicks bby / minyak telon utk bg ank tenang sblm tidur

11mo ago

okay, faham. term ksh

anak saya 5 bulan. nangis sambil pejam mata jugak.. around 10pm/11pm akan nangis mcm kena dera sambil pejam. then pkul 1/2 am baru tidur lena.. mil bawa jumpa ustaz. ada gangguan ummu sibyan/jin dlm rumah dan di diri baby

11mo ago

okay, terima kasih