Cirit-birit

Normal ke baby 4bulan lebih kerap cirit-birit atau berak dalam mse 1 hri. 1 hri saya terpaksa tukr pampers die 7 ke 8 kali. Adakah srs dan perlu bwk pergi kk atau hospital? Nk msuk seminggu die mcm ini. #bantujawab #SeriusTanya

3 Balas

Baby bf atau mnum susu fm? Risau takut bby hydrated sbb kerap cirit. Better bw jumpa Dr

pergi je hospital