Bayi selalu berak

Normal ke baby 4bulan berak kerap dlm satu hari ..knape ye baby full bf 😢😢😢 sy ghisau sgt sbb takut dia sakit ke pape sbb berak #firstmom #seriusnanya

2 Balas

Berapa kerap tu? First time jadi ke? Macam anak saya 4-5 kali sehari akan buang air besar. Sekarang nak masuk 2 tahun, 4x sehari buang air besar. Konsisten. Kalau satu hari tak berak, tak normal untuk anak saya. Awak pantau tekstur dan warna macam mommy lain yang komen ke awak. Jika awak risau, boleh rujuk dengan doktor ya.

cirit ke? berak berdarah ke? warna berak tak normal ke? kalau takde semua tu maknanya takde pape serius

5mo ago

smua ni xde sis ..berak biasa je ..oh if xde pape ok la maklum la first mom mmg xthu