Air liur baby

Normal ke baby 4bulan 11hari air liur trlalu bnyak keluar...bby sy ska msuk kn tgn nya dlm mulut..dh bg mainan utk dia msuk kn dlm mulut pn dia tetap pilih tgn dia...smpi papa nya kata sedap ke dik tgn tu ad perisa coklat ea😄😂☺️🫣😅😅😅😆🫠ad mom yg bole kongsi pendapat... #firstmom #ingintahu #bantusharing

Air liur baby
3 Balas

Kalau kerap masuk n air liur banyak nk tumbuh gigi lah tu. Baby saya 3 bulan dah tumbuh gigi 2 batang kt bawah

kadang sbb bb masukkan tangan dlm mulut cara dia nk tenangkan diri..tu y suke sgt letak dlm mulut 😁

normal je baby suke tgan masuk mulut. tu salah 1 cara baby tenangkan diri dia