Berak Jarang Dan Kuat Kentut

Normal ke Baby 2 bulan Menyusu Badan tu jarang birak??Risauu lah mom🥺lepas tu bila dah menyusu..kita bagi sendawa..masih jer muntah susu dia..normal ke tu??pleaseee tolong komen dulu yg berpengalaman..menyusu setiap kali 2 jam..tu hari check up..berat badan masih kurang??adoiii padahal menyusu badan juga..tidak campur pun dengan susu formula ..please yg tau bantu Sy selesai kan masalah Sy NIE ..ada yg tau comment jerr yerr..nak tau sgat²..baby I 2 bulan tu hari 3kg lebih..adalah nak masuk 4kg juga..#seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Normal dan normal. Full susu badan ok je tak berak maksimum 2 weeks! Pasal berat badan, cuba biasakan bg sebelah je susu sekali sesi. Jgn tukar2. Sbb mula2 susu yg keluar tu susu cair bila lama2 baru susu pekat keluar, susu pekat tu yg naikkan berat bdn.

12mo ago

Sy guna pam Jak kak..dia tak derect menyusu dekat badan