Boleh jadi ke alahan datang lewat 1st trimester?

Normal ke 6w tak ada alahan lagi? bukan nak minta alahan hahaha kalau tak ada alahan alhamdulillah Allah permudahkan, cumanya risau sebab tak rasa mcm tengah pregnant. Hari tu scan 5w masih tak nampak kantung, dr suruh dtg lg 2 mgu. selain payudara sakit dan sentiasa lapar ? sy tak ada simptom lain. kdg2 je ada sakit belakang tu pun tak pasti sebab terlalu byk baring ke mcm mana. klu byk bergerak perut rasa sakit dan kdg2 ada spotting sikit jd sy bykkn bedrest. cuma tu la. org lain pregnant ada alahan. boleh jadi ke pregnant tp alahan datang lambat? #ingintahu #firstbaby

2 Balas

normal. ada org yg lansung takde alahan sepanjang mengandung. mcm kawan saya. saya pula alahan sepanjang mengandung. ikut badan

Sy mcmni la, masuk 7w teruss tkde selera makan