Sakit kepala

Hi normal ke 6 weeks sakit kepala sangat2 mcm kepala kena ikat, lepastu rasa mual uwek uwek (tapi tak muntah). Sakit kepala hampir 24 jam, tak kira bangun tido ataupun time nak tido. Tengok makanan pun rasa loya #firstbaby #firstmom

2 Balas

smalah kta. saya alahan dari belum tahu positif lagi. saya buat test masa 4 minggu smpai skrg nak masok 9 minggu masih alahan. anak ketiga haritu pun alahan sampai 7 bulan.

normal la tu. tu la nama dia alahan. enjoy ur pregnancy journey.