Ingin tahu

Normal ke 11weeks scan doc kata xnmpk kantung atau bby#bantujawab

3 Balas

tak normal.. sye 10 week lbih baby dah aktif dh.. sis comfirm ke tarikh last period..tp skurg nye ad kantung la . mngkin slh tarikh last period.. 11 week , xwat tvs dh..sbb spttnye dah clear nmpk, sllu before 10 week je doc akn wat tvs kalau xnmpk...

mustahil 11week masih x nampak kantung dan janin,cube scan di klinik(swasta) lain dulu utk confirmkan

2mo ago

tula kan...sbb docnya scan kejap sgt..dan x scan ikot bawah pun

tak. dh buat blood test?

2mo ago

buka buku kk or swasta? blood test yg sy mksdkan is hcg...sbb mention xnmpk kantung nor janin.