5minggu 6hari

Normal kan kalau scan nampak macam ni.. doktor cakap belum nampak jantung dia lagi.. nanti kena repeat lagi 2minggu.. harap2 anak kedua saya ni sihat

5minggu 6hari
7 Balas

Mase anak 1st dulu 5w+ sy da bukak buku, scan xnmpk ape lg.. repeat 8w baru nmpk & dengar heartbeat.. anak 2nd 10w+ baru bukak buku, doc scan da nmpk semua kaki tangan bergolek² budaknye dlm perut.. seronok tengok.. ni skrg baru 6w+ xg bukak buku lg.. tengok la lg 2 minggu ke baru bukak.. 😂

Saya scan 5week tak nampak apa apa. Yg ada cuma rahim sedang menebal. 7 week saya scan baru ada kantung, & heartbeat, baby tak jelas lagi tp ada heartbeat. Dont worry mommy. Esok 9 weeks dah. 10 weeks baru klinik schedule untuk bukak buku 🤍

Sama la kte scan haritu 5 wks 6 days pn dr ckp x dgr heartbeat lg cuma nmpk kantung. Lg 2 mggu kne repeat scan..

normal je tu. sbb tu akk x g scan lg. cek upt +, if ikut calendar baru 5w. nak tunggu 7w baru nk g scan.

Yup normal. Nak nampak janin and heartbeat at 8 weeks and above. Betul la tu doktor suruh repeat

sy scan 7minggu kantung kosong.. baik pegi 9mggu ke atas

saya pun sama mcm puan.. dr. suruh scan lagi 2 minggu