Kaki Kejang

Normal kaaa 20weeks ni,kaki selalu kejang/tarik urat pagi² dan perut selalu mengeras di bahagian bawah malam² ?#pleasehelp

2 Balas

sis tidur lentang ke?kalo sy bila tido lentang baby mengeras😅 so kena mengiring

2y ago

ya mmg sbb baby follow kita..lapik dgn bntal kt belakang bdan dgn perut...sy kdg tu xsedar tido lentang 😅

normal. selalunya sbb kurang kalsium tu

2y ago

paling common susu, cheese, yogurt. boleh cuba google makanan tinggi kalsium n cari apa yg kena dgn tekak. nak senang boleh ambil pil kalsium terus