Ubun baby melekuk

Normal ka ubun baby melekuk klw sentuh,posisi baby tengkurap tk pn dduk..klw masa baring xrsa sgt lekuk,baby 6 bulan,dbf mnyusu mcm biasa,kencing berak pn ok cma makan je la bbrpa hri ni xbrapa nak Ble tw sbb apa melekuk? #firstmom #ingintahu

2 Balas

kalau ubun baby lekuk ke dalam, tu tanda dehidrasi. doktor kat hospital bagitau masa anak sy warded.

7mo ago

Betul tu, anak saya pernah warded masa baru lahir sbb dehydrated. Mmg ubun kepala dia lekuk ke dalam. Sunken fontanelle kalah google

ubun lekuk @ kembung, baik pergi jumpa doktor