First time pregnancy

Hello.. normal ka perut rasa mcm cramp in 5 weeks pregnancy? Sebelum tau pregnant rasa okay saja but the moment tau pregnant terus perut meragam. #pleasehelp #firsttimemom #advicepls

3 Balas

sy pon alami macm sis..semalam sy pegi klnik nk scan..pastu doc suspct ade cyst kt ovari..dlam rahim bru nmpk kantung..doakn sy ngn baby selamat ye

3mo ago

terima kasih

Ya kadang2 ada berlaku asbab penempelan janin baru nak mula..😊biasanya sakit sikit2 tu normal,happy journey😁

3mo ago

Thank you for the reply..mula2 sakit tapi sekarang okay sudah. Awal2 saja tu sakit sikit hehe

normal sis kalau cramp yg manja2

3mo ago

Thank you sis. Lega sikit bila nampak replied sini. Ingatkan sy saja begini hehe