Hi mommies nak tanya soalan?

Normal ka klau kita dah scan dua kali tapi tarikh due date kita brbeza dgn week tu? Sya risau la . Sya p swasta scan kali prtama due date sya 3/3 mcm tu pastu p kk, kk ckp beza bnyak dgan hri prtama period . Klau ikut kk 25/2 . And then kk suruh scan kali kdua utk 12 week kan . Smlm sya p swasta nk scan dr ckp baby sya kcik skit tapi dia ckp jgn risau pastu dia scan baby sya bru 11w 5hari dan due date sya jdi 7/3 pulak. Hrini jmpa dr kk dia mcm pening pulak pastu dia sruh scan utk 20 week nnti . Skrg sya dh konfius sya brpa week skrg ? 😞Hmm normal ka sya first pregnancy. Saya dh jdi overthinking skrg #pleasehelp 😞

2 Balas

Normal. Tp mereka tetap rujuk last period kita. Scan tu kdg2 ada error juga

2y ago

Yakaa , lega mcm ni tengkiu