Normal atau tidak bayi 11 bulan najis cair

Normal ka klau bayi 11 bulan tapi najis dia masih licak/cair . Kakak saya ckp anak dia usia mcm anak sy suda pepejal najis nya. Tapi anak saya masih cecair. Mkan okay juga .

1 Balas

najis cecair macam air ke? anak berak berapa kali sehari?

4w ago

mungkin susu formula tak sesuai dengan baby. cuba tukar susu. kalau makanan, cuba ikut tips ni. baby awak consider macam cirit birit jugak tu kalau najis cair. 💩 Sembelit 💩 STOP BRAT ⛔🚫❌ 🍌 Banana 🍚 Rice 🍎 Apple 🍞 Toast GIVE 4P ✅✔☑ 🍐 Papaya 🍑 Prune  🍐 Pear  🍑 Plum  💩Cirit-birit 💩 STOP 4P ⛔🚫❌ 🍐 Papaya  🍑 Prune 🍐 Pear  🍑 Plum  GIVE BRAT ✅✔☑ 🍌 Banana 🍚 Rice 🍎 Apple  🍞 Toast