Spotted 12week pregnant

Normal ka begini untuk 12week pregnant , harini hari kedua , semalam tak sebanyak ni , tapi perut tiada cramp atau sakit , cuma keluar begitu saja .. #firstmom #firstbaby

Spotted 12week pregnant
2 Balas

kalau berterusan better terus ke klinik. sy pon waktu 11 weeks mcm ni juga n spotting yg byk skt. tp esknye dah takde n sy terus scan , alhamdulillah baby ok. sis jgn buat keje berat2 n kalau ade bersama kalau boleh jgn dlu la. hihi

kalau berterusan terus ke kk. jangan biarkan ya. jgn stress dan jgn angkat berat2.