Sakit perut

Normal eh 32weeks nk msuk 33 weeks. Perut asyik sakit je.. Asyik membuang je. Bru lega pstu sakit balik. Rse mcm angin asid dlm perut. Pstu rjin mengeras.. Cuma xde la kuar darah or lendir atau sakit contraction.. Btw, ni bukan tnda2 besalin kn..?.. #firstmom #ingintahu

3 Balas

sama la kite pun 32 weeks .. perut asyik rasa mcm sembelit je ... kite risau nak keluar dh ke anak ni .. #firstmom

mcm sy sebiji ni tnda ii nkbersalin lah. tp bukn la dlm msa terdekat.. tnda bby dh ktbwh dn tngu due mcm tu

3w ago

Ooo firasat sy pn mcm x lama lgi dy kluar ni 😂

biasenye mmang akan sakit sbb bby mmenuhi ruang. amgin pon boleh jadi jgak tuu

3w ago

Oh fhm.. Bile mkn je rse mcm prut kmbung bsr sgt dh.. Hahahha