Tekak pmas

Hi nommy nak tanya , normal ke kalau rasa bahagian dalam tekak panas2.

2 Balas

Normal puan kalau rasa macam tu. Saya rasa bila makan pedas sikit and minum air putih banyak. Akan rasa panas pedih pedih. Ya itu pedih ulu hati. Akan selalh rasa pada waktu yang tak diduga 🤗

macam nak demam2 ke?

2y ago

Tak demam pom . Tapi kalau petang n malam je mesti rasa panas2 dalm tekak. Sampai rasa nak muntah. Sy search tu macam pedih ulu hati. Tak sure laa betul tak.