Risau 15mnggu bby msh kat bwh..

Nmpak org lain tinggi je prut..normal ke bby msh kt bhgian bwh pusat..#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

5 Balas

rahim kita mmg bawah pusat awak. yg membuncit ke atas tu sbb bila baby n kantung kat bawah pusat membesar, dia akan tolak smua organ² lain ke atas. jd yg buncit ke atas tu organ kita. baby mmg kat bawah pusat lg

Rahim kita mmg kat situ kedudukan dia. Normal sahaja tu, xde apa nk dirisaukan ok. Ibu kena sentiasa +ve thinking, baru kndungan blh membesar dgn sihat

1y ago

Sama2. Fokus on your kndungan ok. Moga dipermudahkan urusan

Haritu nurse check perut sy, dia kata baby masih kt bawah pusat lgi. nanti da 5 bulan ke atas baru baby kt atas sbb baby da besar

Sye 16w pun masih kt bawah :,) risau tp doktar kata inshaallah nnt baby akan membesar akan ke kedudukan dia yg sebetulnye

sy 15minggu 2hri. awk dh dpt rasa ke pergerakan bby?