assalamualaikum ibu²

nkk tanya ibu² dlm nie sya p hospital hari khamis buka 2cm tpi xdak tqun tnda apa pown hospital bg blek misi hospital kata klau pecah ketuban ,ank kurang gerak n tqun darah maii blek hospital..haqi nie sya rasa perut mengeras+ sakit dlm semint ke dua minit tpii xdakk kluar tanda nkk p hospital #ingintahu #seriusnanya

1 Balas

Kalau makin kerap n sakit pergi je. Sy pn takde tanda cuma contraction je ms nk bersalin anak kedua