sakit gigi

nk tnye..klau 32w..agk2 boleh cabut gigi x..sbb sakit sngt gigi ni..smpai x blh nk mkn😭😭#firstmom #pleasehelp

5 Balas

Tolong beli ubat hurix toothache drops di farmasi ye, kedai runcit pun ade… drop kat cotton buds pstu tekan kat tmpt sakit tu dlm 30saat, pstu kumur jgn telan ok… dah kumur gosok gigi… InsyaAllah mujarab sebb sy pn kene sakit ya amat waktu 30wks aritu… ni dah 34wks Alhamdulillah tade lg sakit… mula2 bubuh tu memg sakit lg hilang sikit2 je pastu awak dah bubuh utk kli ke 3/4 confirmed hilang… jarakkan 4jam ye…

11mo ago

dh buat..tp tetap sakit jgk..

risiko utk 3rd trimester. doc tk sarankan. samada doc bgi atau tak je. tngok pada keadaan kita, ada anemia ke apa dorg tk bgi. kena tggu lepas bersalin. itu yg doc gigi ckp kat saya lah.

11mo ago

terima kasih

biasanya Dr tak bagi tapi boleh try call dulu klinik gigi yg awk nak pergi utk tny

Kesiannye sy fhm ase tseksa sakit gg.. moge sis cpt sembuh and dipermudhkan

saya sakit gigi juga...banyakkan minum susu