PENCUCI WANITA

Nk tnye mummy² pakai pencucii miss v yg jenis mcm mane ye. , Sblom preggy sy pkai Sumber Ayu tp lepas preggy ni kurang guna tkot effect baby .. skrng 28week ade bau xmenarikk 😳😳 segan plak n ciksomi#seriusnanya #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Tak perlu pakai feminine wash/pencuci miss v. Boleh baca comment dari ibu2: https://community.theasianparent.com/q/bila-last-makan-iron/4952433?d=mobile&ct=q&share=true

Saya tk guna apa apa, kadang bau itu normal sebab air kencing dan keputihan tapi masa tidur nk bersama dgn suami itu cuci bersih2 dulu.