Bersalin gov

Hi nk tnye mommy yg berpengalaman. Sy due awal oct ni. Mcm2 dlm kepala otak ni haa. Boleh cerita tak pgalaman bersalin gov? Cth dh turun tanda kita g pac kan. Lepastu apa yg terjadi after dh msuk pac? Husb kita mcm mana pulak? #firstmom #SeriusTanya #ingintahu

2 Balas

turun tanda, pergi pac, nti dktr check via ultrasound, check jalan, check ctg. klu blum smpai due date, ctg ok and jln baru buka 1cm, dktr suruh balik dlu pantau di rumah. andaikata warded, suami kena pi kaunter daftar utk register isteri. then htr brg2 kt wad, pstu balik. nk dtg bila waktu melawat sahaja.

3mo ago

Selalunya dah 3rd trimester ni beg hosp dah kena ready je awal2 x kalut

turun tanda bru g hsptl ya.. klu serah diri awal kena seluk byk kali..