Boleh ke mcm ni?

Hi,nk tnye boleh ke bila kita dh cucuk perancang depo..lepas tu rasa tk yakin kita mkn pulak pil perancang yg lain,kira double protection la,sy tkut lekat sbb bru czer 2bln lepas..skrg dh bersama suami

2 Balas

kena rujuk doktor dulu. depo ni perancang hormon. pil pun perancang hormon juga. takut masalah hormon jadi kucar kacir bila terlebih hormon. nak double protection guna kondom lebih selamat. tanya dulu doktor sama ada boleh atau tak ambil dua jenis pada masa sama

2y ago

tapi sy dah start makan..takpe ke?kene stop terus ke?

dulu ank frst depo syokkk 3buln skli je cucuk tp syg xpriod, bila ank masuk 3tahun kite berenti rancang sendiri je