Najis ada darah

Nk tnya,ada tk pnglmn mcm ni prtama kli jdi da bwa g emergency dy bgi ubt sapuh je,lps 1 mnggu jdi balik normal tk najis bby ada darah ni,bby dbf,lps prtama kli jdi tu sy da mmng jga makan sbb ingt ada termakan lada ke tk prsaan.#pleasehelp #firstbaby #ingintahu

Najis ada darah
3 Balas

knp first bawa tu doktor tk thn? bahaya utk baby atau kanak² berak berdarah. boleh terjadi infection tau. knp la doktor tk check betul². aigooo bahaya tu awk better bawa la g hospital ckp la dh bnyk kli jadi tkkn tk boleh check details. ckp dgn dia boleh tk nk pakar kanak² yg check. ckp je mcm tu.

Baby Sy pernah jd. Dia elergic kacang @ jamu time tu. So sy pun trus stop. Skrg alhamdulillah dh ok. Sy punya lg teruk drp Nie. Siap ada 3warna (kuning, hijau dan merah)

Tak normal.. Seeloknya bawa ke hospital semula. Tunjuk pic ni.