scan perut

nk tnya utk mnggu13 kalau xscan xpe ke?? sbb last scan masa bukak buku pink mnggu 8 msa tu nampak heart beat je.#ingintahu #firstmom #firstbaby

3 Balas

Boleh je scan, cam sy nk tggu repeat scan kk 20minggu lama sgt, skrng 14minggu. Sy g je swasta scan. Kalau nk scan swasta yg murah boleh try sonobee.. scan 2D rm28 je

Kalau saya , sanggup g scan swasta . Kalau boleh scan setiap hari , setiap hari naj tengok baby 🥺 nak pastikan baby sihat

xde mslh pon.