nak tanya susu

Nk tnya susu ni ada laktosa ke ? baby saya alergik susu lembu doc suruh guna yg ni tp still bkahak dgn batuk ☹️☹️#seriusnanya ##firstbaby #ingintahu

nak tanya susu
4 Balas

Nan lactose free tapi kalo dekat kedai susah sikit nak dapat..beli online senang..tapi macam anak saya doc tak suggestkan guna lama sangat sebab berat baby tak naik..

nanha ade yg free lactose punya. yg ni still ade lactose. boleh crik yg ada tulis lactose free.

cari yg ada tulis lactose free

bole try similac free lactosa.