Susu fm untuk baby

Nk tnya , susu apa yg baik untuk baby .. dah bnyk tuka susu tpi still perut dia kembung dan muntah , berak pon jarangg ii , emmm rasa tkut plakk nk tuka susu🥹#firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Balas

kne try and error sendiri. xblh ikut org. sbb x semua yg sesuai dgn perut bby lain sesuai dgn bby awk. keep on beli lain sampai jumpa yg sesuai. try jugak susu kambing ke soya ke.

10mo ago

tkpekan tuka ii susu ? sy pon rasa tkut nk tuka ii , yg soya atau kambing sy tkcuba lagi .. nnti sy cuba . terima kasih 😊

Skrg guna susu apa?