Cirit birit kandungan 35w3d

Nk tnya normal ke cirit birit kndungn 35w , sy dri pgi cirit birit dh 5kli p toilet 😅 ke tnda nk besalin dh huhuhu #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Balas

sama la sy pun gitu gak haritu . tp gi hospital sbb bimbang jgk ank sulong tkut ada apa2 . tp ok je tkde mslah , bukaan 1cm . masa tu 38mggu . gi hospital dktor tahan sbb nk pantau . tp bila sampai hsptl elok je x cirit.. blh kata tanda la kot.. atau cuba ingt smula awk ada mkn apa2 yg blh jd cirit.