Jumpa doktor

Nk tnya ni..klau nk jumpa doktor kna ambil drh kr lgi??sbb tarikh jumpa doktor n jumpa nurse x sama..ni first time pulak nk jumpa doktor..#seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

saya pun first baby jugak. kalau check up dkt kk memang selalu ambil darah and check air kencing. tp mostly dgn doctor la sbb diaorg lg pakar kan. kalau nurse, selalunya air kencing je

2y ago

ok sis tq yerr..

mggu lps sy jumpe doc, nurse suh buat urine test je.. doc pon just tny harini xde amik darah ye.. gitu jela xckp ape2 pn.. xfaham jgk kdg2 kne buat dua2, kdg2 urine je haha

selalu dtg kk mmg amik darah dgn air kencing dan berat badan. jumpa nurse dulu baru jumpa doc. kalau semuanya okay, tak perlu jumpa doc pun.

jumpa doktor utk apa ?,

2y ago

scan baby