Bab sendawakan bby.

Nk tnya la kan,,slps bby mnyusu kn wjib sndawakn bby tuk kuarkn angin..tp kalaw mcm kita nyusukn bby dlm keadaan bring dakap bby n bby tido..kna sndawakn bby jugk ke agkt dia cm tu..ke biarkn je dia tdo mngiring..btw bby sy susah skit nk sndawa hmmm 🥹#seriusnanya

1 Balas

kalau still dlm hari lgi kena sendawa kan. kalau baby tetdo mengiring kan je pon boleh sendawa kan. nak sendawa kan mudah, tekan lembut dkt bahagian tepi pinggang dia tu guna ibu jari dgn jari telunjuk. senang die sendawa nnti. situ tempat angin die. boleh tgok dkt google.

1y ago

tulis je cara sendawa kn baby