Almost 8minggu

Nk tnya ibu2 dlm nie...8minggu mmg perut xrasa apa2 lg ke??lembut je bwh perut,tekan pn xdak rasa keras pn..normal ke?rasa mcm xhamil plk...#firstmom

2 Balas

awal lagi tu puan. baby pun bru sebesar buah ceri tak silap, masih jauh dlm rahim tu. bump perut pun bila nk masuk 3 bulan bru nmpk skit, itu pun ada yg 5 bulan tak nmpk lg. bila puan dh rasa pergerakan masa week ke 15 ke atas, tu perut dh keras skit.

awal lagi...hehehe.. nnti 10 mggu cuba scan tgk baby gerak hihihi

5mo ago

perut berapa minggu baru rasa keras bwh perut ye??nie tekan2 mcm xrasa apa pn..mcm biasa seblm mengandung je..lembut je..hihihi