GBS scan kat KK ada tak

Nk tnya GBS scan ada buat tak kat KK? Sy dah 8bulan, nurse kat kk takde mention pun pasal GBS scan. #firsttimemom #firstbaby

1 Balas

ada. tp biasa nya ibu yg ada keputihan teruk baru dia buat swab test untuk gbs ni. nti die akn masuk kn muncung itik & ambil sample. then baru dpt kputusan negative @ positive

1y ago

mcm saya..byk la jugak..and warna nk ke hijau..berbau sikit..da amik sample tp takde ap..just kulat..kalau sis rsa keputihan tu byk and tak selesa sis bole request kt doktor kk nk amik sample