Batuk selesema

Hi nk tnya, bhya ke kli batuk selesema ketika pregnnt? Tapi x demam.. nk mkan ubat ta berani.. sy cuma byk minum air suam, suam/lemon.. #preagnant 26w

3 Balas

boleh je nak makan ubat. tapi kena jumpa doktor la ambil ubat yg sesuai utk mengandung. kalau batuk selsema biasa tu takde la bahaya mana pun

xbahaya cuma imune bdn rendah & lemah..amalkan mkn buah oren..jambu batu..delima..kurma..in shaa Allah akn okay..tp take time sikit..

Ok tq pd yg sudi jawab soalan sy