GBS POSITIVE AWAL

hi nk tanya mommy yg positif gbs bawah 35weeks, dr ada bg antibiotik tk untuk makan? or nnti masa labour baru bagi? #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp

5 Balas

sye positif gbs , doktr bgi antibiotik utk seminggu .. bulan lepas pegi o&g doktr cakap nnti masa nk brsalin pun diorg akan bgi ubat by drip .. skrg sye amalkn mkn yogurt asli .. ramai org yg suggestkan☺️

dktor ada bg antibiotik... pastu nti 35week ambk sample utk tgok balik

Ms labour..skang blh try mkn yogurt asli n kuranhkan mknn manis

Ada. Saya dapat antibiotic untuk makan dan masa labour.

Saya dapat ubat makan masa 21weeks gitu