Waktu sesuai pergi klinik

Nk tanya minggu yg keberapa sesuai untk confirm kn kehamilan kita..kalau ikut kiraan sy baru 3w5d..jdi bila boleh pergi scan#ingintahu #firstmom #firstbaby

4 Balas

biasa 9 week baru blh g klinik.. tpi untuk cofirm kan pregnant boleh je gi awal . biasa kalau gi awal Dr xscan lagi ... nak sedap sis tggu dlm 7-8 week.. ok

11mo ago

ok terima kasih

sy pulak klinik suruh pi week 11. macam lama sgt so saya pi scan dengan swasta dlu utk cnfirm pregnancy .

11mo ago

yeke..ok nnti sy try klinik swasta untk cnfirm kn..sbb pnh gugur dlu..

buka buku pink 8week

6w keatas

11mo ago

oo..ok..terima kasih