Kena tuka susu ke ?

Nk tanya kalau baby setiap kali minum susu perot dye kembung tuh maknanya susu tuh taksesuai dgn dye ke ? Baby 2bulan 17hari . Anak minum susu Dutch baby . Boleh ibu² shre susu ap yang okey n kne dgn harga .#seriusnanya #ingintahu #firstbaby

3 Balas

baby saya minum s26 kembung n sakit perut. tiap hari nangis. pastu tukar susu nan lactose free alhamdulillah ok. cuma dia tak minum sangat pulak 😅

7mo ago

tuh laa . dye minum susu Dutch baby ni berak okey . tapi berkahak gn kembung risau pulak tgknya hmm

Try bagi susu lactose free. Anak saya minum similac lactose free alhamdulillah tak kembung dah

7mo ago

gamba ke?

bole jadi juga sis..tp najis dia lancar x???

7mo ago

susu yg ank sy minum enfalac since NB lagi..tu memang cekik darah.. 🤣 yg paling murah s26 dan similac..tp bole try similac lactose free.. tp beli yg small dlu...tgk keadaan anak cmna dgn najis dia sekali.