Air kencing kotor

Hi nk tanya ada tak sesiapa yang mengalami kencing tak lawas or kencing kotor ni ye? And dah mengalami untuk satu jangka masa yang lama. And for your info, kandungan saya baru je masuk 11 mggu. Normal ke?#firsttimemom #firstbaby

5 Balas

sy dri 5w kena kncing kotor. mnum barli kosong hari2. alhamdulillah skrg dh xda. air kosong pon mnum byk. x terok lg boleh rawat.

11mo ago

haah pedih2 kan pastu kerap kencing walau skit. sy dpt antibiotik la ritu. kes sy tau tu sbb 5w kencing berdarah trus p emergency. detect kencing kotor dan gbs haha

sy kena dari buka buku till 20w. drink plenty of plain water. klu rasa mual, perah lemon/limau pd air masak.

11mo ago

tak ada. tapi lps bsalin ank 1st kena kencing kotor jenis pedih bila kencing. mmg kena minum air masak banyak2.

saya kerap minum air barli tanpa gula atau kurang gula . Alhamd skrng dah clear

Sama la dgn saya. Kena repeat checkup 2 mnggu lgi astu minum air gula.

minum air barlie byk2 boleh clearkn kncing Kotor