kulit anak kt pipi timbul merah

nii sbb ruam atau ezcema yeee? ada siapa ii yg ada pengalaman tak. first time jadi mom so tkde pengalaman please yee siapa ii yg tahu komen

kulit anak kt pipi timbul merah
2 Balas

Anak saya pernah mcm ni, lepastu saya letak cream snowhite cepat surut.

7mo ago

InshaAllah berkesan. Kene rajin sapu setiap kali lepas mandi sbb kulit baby very sensitive.

Bahagian lain ada tak? Macam ruam panas.

7mo ago

I see. Ruam susu pun boleh jadi juga. Apa2 pun boleh pantau dulu. Kalau makin teruk bawa baby ke klinik ya